1. Home
  2.  | 
  3. Over ons
  4.  | CVO

CVO

Accent maakt deel uit van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs (CVO). Deze vereniging omvat 7 schoolgroepen in Rotterdam en omstreken voor voortgezet onderwijs, variërend van praktijkonderwijs tot categoraal gymnasium. Dit zijn: Accent, Comenius College, Marnix Gymnasium, Melanchthon, Portus scholengroep, Scholengroep Penta en het Zuider Gymnasium.

CVO staat midden in de samenleving. Vanuit een open houding werkt CVO samen met vele verschillende partners om het onderwijs op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

talentontwikkeling

CVO wil alle leerlingen de ruimte bieden hun talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen door aan te sluiten bij de individuele mogelijkheden van de leerlingen. De CVO-scholen hebben hun onderwijs kleinschalig georganiseerd, zodat leerlingen zich veilig kunnen voelen en gekend weten.

CVO nieuws

Binnen CVO hebben we het magazine CVOpen dat twee keer per jaar verschijnt en wordt toegestuurd aan ruim 2.300 medewerkers van CVO en aan relaties. Naast CVOpen heeft CVO ook een digitale nieuwsbrief voor medewerkers en relaties. Abonneren op de digitale nieuwsbrief doe je hier.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website van CVO.