1. Home
  2.  | 
  3. Algemeen
  4.  | CVO Accent scoort goed onder medewerkers

CVO Accent scoort goed onder medewerkers

12 maart 2021

Elke twee jaar wordt op alle CVO-scholen onderzocht hoe het gaat met de medewerkerstevredenheid in de organisatie. De resultaten van het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek waren bijzonder mooi en dus een reden voor een klein feestje op onze Accent scholen.

Taart voor de Accent scholen

Maandag 8 maart werden op alle locaties van Accent taart bezorgd namens de Algemene directie. Op deze manier willen we samen de mooie resultaten vieren van het medewerkerstevredenheidsonderzoek en tegelijkertijd konden we alle medewerkers bedanken voor hun inzet in deze moeilijke coronatijd.

Resultaten

Accent scoort op alle items hoger dan in het onderzoek uit 2018 en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Het is heel fijn om te weten dat de medewerkers met veel plezier bij de scholen van Accent werken en tevreden zijn met hun werk, met hun collega’s en dat de onderwijsinspectie ook de mooie resultaten van ons werk waardeert.

We blijven ons natuurlijk inzetten om de best mogelijke resultaten met elkaar en voor onze leerlingen te bereiken, want de Accent-scholen ontwikkelen zich voortdurend door.

Bezoek van de onderwijsinspectie

De inspectie bezocht vorige maand verschillende CVO-scholen, het algehele oordeel van de inspectie is dat ze buitengewoon tevreden is over de ontwikkelingen op onze scholen. De definitieve inspectieverslagen worden in april verwacht.